Matematik

y' - y = te^t ???

06. februar 2008 af Zakladin (Slettet)
Hej... jeg sidder og forstår ikke den differentialligning.

Jeg løse ligningen y'-y = te^t

Hvorefter jeg skal bestemme løsningen til nigningen som går gennem punktet (2 , e^2)

Lidt fortvivlet her :<

Svar #1
06. februar 2008 af Zakladin (Slettet)

...bestemme løsningen til ligningen*...

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. februar 2008 af mathon

...har du prøvet med

y = (1/2)t^2*e^t ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
30. maj 2011 af brenderlove (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #4
30. maj 2011 af brenderlove (Slettet)

Slettet

Skriv et svar til: y' - y = te^t ???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.