Matematik

Inden kl.12.40 - Rumfang og massefylde

06. februar 2008 af Pudderplet_ (Slettet)
Et tomt (kegleformet) snapseglas vejer 34g, 53g fyldt helt op til randen med snaps. Beregn snaps' massefylde.
Rumfanget er 20,036cm³

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2008 af Isomorphician

19 g fylder 20,036 cm^3
hvad vejer 1 cm^3?

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. februar 2008 af mathon

snapsens masse (53-34)g = 19 g

snapsen fylder 20,036 cm³

massefylden er massen af 1 cm^3, hvorfor

snaps' massefylde er massen/rumfanget = (19 g)/(20,036 cm³) =

0,948293 g/cm^3 = ca. 0,95 g/cm^3

Svar #3
06. februar 2008 af Pudderplet_ (Slettet)

1,05cm^3?

Svar #4
06. februar 2008 af Pudderplet_ (Slettet)

Uuuh..! Mange tak kloge mennesker (:

Skriv et svar til: Inden kl.12.40 - Rumfang og massefylde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.