Matematik
Matematik Hjælp
06. februar 2008 af
mortenasm (Slettet)
Hej.. Er der en der kan hjælpe mig med at regne følgende stykke ud:
Betragt den lineære funktion med forskriften;
f(x)=0,58x+4
A) Tegn den del af grafen der ligger i anden kvadrant
B) Bestem det maksimale areal af det retangel der har bredde x og højde f(x), når punktet (x,f(x)) ligger i anden kvadrant
:S Håber der er en der gider hjælpe mig :S
Betragt den lineære funktion med forskriften;
f(x)=0,58x+4
A) Tegn den del af grafen der ligger i anden kvadrant
B) Bestem det maksimale areal af det retangel der har bredde x og højde f(x), når punktet (x,f(x)) ligger i anden kvadrant
:S Håber der er en der gider hjælpe mig :S
Svar #1
06. februar 2008 af josemaria (Slettet)
A) Hint
Funktionen har en hældning på 0,58 og skær y-aksen i y=4.
B) Hint
Find skæringen med x-aksen.
Funktionen har en hældning på 0,58 og skær y-aksen i y=4.
B) Hint
Find skæringen med x-aksen.
Skriv et svar til: Matematik Hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
