Matematik
Eksponentielle udviklinger fordoblings -eller halveringskonstant
06. februar 2008 af
Thomas775 (Slettet)
Hej
Hvordan finder jeg fordoblings -eller halveringskonstanten i følgende to ligninger?
y=14 * 0,43^x
og
y=5 * 34,56^x
På forhånd tak.
Hvordan finder jeg fordoblings -eller halveringskonstanten i følgende to ligninger?
y=14 * 0,43^x
og
y=5 * 34,56^x
På forhånd tak.
Svar #1
06. februar 2008 af dnadan (Slettet)
Halveringskonstanten:
t½= ln(½)/ln(a) for 0<a<1
Fordoblingskonstanten:
t2=ln(2)/ln(a) for a>1
t½= ln(½)/ln(a) for 0<a<1
Fordoblingskonstanten:
t2=ln(2)/ln(a) for a>1
Svar #2
06. februar 2008 af 9200 (Slettet)
Prop a ind i formlerne for halverings og fordoblingskonstanterne. (så vidt jeg husker
Skriv et svar til: Eksponentielle udviklinger fordoblings -eller halveringskonstant
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
