Matematik
opstilling af formel?
09. februar 2008 af
blondin9000 (Slettet)
Der skal opskrives en formel der angiver vægten som utryk ved længden???
Det gælder at vægten med god tilnærmelse er proportional med længden i 3. potens.
Det gælder at vægten med god tilnærmelse er proportional med længden i 3. potens.
Svar #1
09. februar 2008 af mathon
m = k*L^3,
m ar massen (= vægten i daglig tale, som IKKE involverer fysikere)
m ar massen (= vægten i daglig tale, som IKKE involverer fysikere)
Svar #4
11. februar 2008 af 215 (Slettet)
Nogen der kender en side hvor man kan finde formler til matematik og fysik ?
Skriv et svar til: opstilling af formel?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
