Matematik

Opgave hjælp!

10. februar 2008 af piip (Slettet)
Hej søde mennesker.

Ville i ikke være søde at hjælpe mig med at løse denne opgave?

Jeg er ikke så stærk i matematik.

http://peecee.dk/uploads/022008/Opgave_4.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. februar 2008 af mathon

du indtegner tangenten i punktet og bemærker at denne har
hældningen a = tan(v) = (3/1) = 3,
hvorfor

f'(2) = 3

Svar #2
10. februar 2008 af piip (Slettet)

Har du løst opgaven?

Jeg forstår ikke helt? hvad gør du?

Brugbart svar (0)

Svar #3
11. februar 2008 af mathon

...differentialkvotienten for funktionen i et specifikt punkt er lig med hældningstallet for tangenten i det specifikke punkt...

Skriv et svar til: Opgave hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.