Dansk
Stil vdr. familie tema ... ?`
11. februar 2008 af
Shining-Star (Slettet)
Hola peoplé =o). Jeg skal skrive én opgave/stil om temaet familie. Men ja, synes ikke der er rigtigt at tage fat i, for kan squ ikk komme igang :b .
- I må meget meget gerne komme med nogle idér til, der er ikke de store krav, tager imod alle bud med åbne hænder (:
Mvh. Mette =b
- I må meget meget gerne komme med nogle idér til, der er ikke de store krav, tager imod alle bud med åbne hænder (:
Mvh. Mette =b
Svar #1
11. februar 2008 af cepta (Slettet)
Hejsa :)
Okay, nu kommer jeg med nogle få eks. du behøver ikke nødvendigvis at bruge dem. men de kan hjælpe dig med at tænke videre:
-Forholdet mellem forældre og børn.
-Når forældrene overser et barns behov.
-Når en ny kommer til familien.
-Hvordan kan forældre tackle jalouxi mellem børnene.
-Hvad sker der, hvis forældrene kommer til at opfylde et barns behov, og glemmer det andet barn.
---
-Når "børnene" ikke længere er børn.
-Når børnene selv får børn.
håber det var tankevækkende
Okay, nu kommer jeg med nogle få eks. du behøver ikke nødvendigvis at bruge dem. men de kan hjælpe dig med at tænke videre:
-Forholdet mellem forældre og børn.
-Når forældrene overser et barns behov.
-Når en ny kommer til familien.
-Hvordan kan forældre tackle jalouxi mellem børnene.
-Hvad sker der, hvis forældrene kommer til at opfylde et barns behov, og glemmer det andet barn.
---
-Når "børnene" ikke længere er børn.
-Når børnene selv får børn.
håber det var tankevækkende
Svar #2
12. februar 2008 af Meesalith (Slettet)
Hvad med at skrive om den moderne familie?
Papbørn, plejebørn, dine, mine og vores børn. Skrive om sammensatte familier med ekskoner, eksmænd og delebørn. Og liver efter en skilsmisse med den nye familie og fælles børn.
Papbørn, plejebørn, dine, mine og vores børn. Skrive om sammensatte familier med ekskoner, eksmænd og delebørn. Og liver efter en skilsmisse med den nye familie og fælles børn.
Svar #3
12. februar 2008 af TanteOda (Slettet)
- At være forelskede i et familieforhold
- Alenetid i et familieforhold
- Far går i byen med gutterne
- Mor i byen med veninderne
- Børn parkeret hos bedsteforældre
Familier er mere og andet end 100% fokus på børn
TanteOda
- Alenetid i et familieforhold
- Far går i byen med gutterne
- Mor i byen med veninderne
- Børn parkeret hos bedsteforældre
Familier er mere og andet end 100% fokus på børn
TanteOda
Skriv et svar til: Stil vdr. familie tema ... ?`
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
