Matematik
Opgave 212.
12. februar 2008 af
Anything (Slettet)
Opgaven lyder:
Udregn funktionstilvæksten deltay, når f(x)=2x^2-x og x0 =3
.. Jeg er meget lost omkring opgaven. Én der kan hjælpe?
Udregn funktionstilvæksten deltay, når f(x)=2x^2-x og x0 =3
.. Jeg er meget lost omkring opgaven. Én der kan hjælpe?
Skriv et svar til: Opgave 212.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
