Matematik
Hvilken diff.ligning er det her ?
13. februar 2008 af
Janno (Slettet)
Kan ikke genkende formen og derfor ikke løse den HEHE
y'+y = 20x+3
Er det så y' = 20x+3-y ?
Og hvis det er sådan hvilken type er det så ?
Er desværre dårlig, rigtig dårlig til at genkende disse forskellige "opstillinger"
mvh
y'+y = 20x+3
Er det så y' = 20x+3-y ?
Og hvis det er sådan hvilken type er det så ?
Er desværre dårlig, rigtig dårlig til at genkende disse forskellige "opstillinger"
mvh
Skriv et svar til: Hvilken diff.ligning er det her ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
