Matematik
Hvordan finder jeg arealet af denne krabat?
14. februar 2008 af
bmla (Slettet)
Jeg sidder med denne opgave http://peecee.dk/upload/view/96910 (opgave 2. g'eren)
Jeg har fundet arealet af skibet undtagen det rødskraverede område. Figuren er symmetrisk om y-aksen.
http://peecee.dk/upload/view/97721
Kan det lade sig gøre at finde det eller skal det gøres på en hel anden måde. Den grønne kurve er en del af en cirkel: 33,6^2=(x-19,59268)^2+(y-29,74668)^2
Den kurve, som den grønne kurve rammer i toppen, er: y=(3,579*10^-8)*x^4+0*x^3+0,00241*x^2+0*x+40
Og den den rammer nederest er: y=6*(sin(0,03x-(pi/2))+1)
Jeg synes det er lidt svært..
Jeg har fundet arealet af skibet undtagen det rødskraverede område. Figuren er symmetrisk om y-aksen.
http://peecee.dk/upload/view/97721
Kan det lade sig gøre at finde det eller skal det gøres på en hel anden måde. Den grønne kurve er en del af en cirkel: 33,6^2=(x-19,59268)^2+(y-29,74668)^2
Den kurve, som den grønne kurve rammer i toppen, er: y=(3,579*10^-8)*x^4+0*x^3+0,00241*x^2+0*x+40
Og den den rammer nederest er: y=6*(sin(0,03x-(pi/2))+1)
Jeg synes det er lidt svært..
Skriv et svar til: Hvordan finder jeg arealet af denne krabat?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
