Tysk
lille oversættelse
15. februar 2008 af
SaShADKK (Slettet)
tænkte på om der er en der vil rette en lille oversættelse?
Jan Ullrich er vokset op i den østtyske by Rostock. Han hørte tidligere til de bedste cykelryttere i verden. I 1997 nåede han højdepunktet i sin karriere med en sejr i Tour de France. I dette interview fra 2005 fortæller han sine fans, hvordan han drømte om succes – også i privatlivet. Hans største modstander var amerikaneren Lance Armstrong, som havde vundet Tour de France syv gange.
Jan Ullrich ist aufwachsen in dem ostdeutsch Stadt Rostock. Er gehören zu früher besten Radrennfahrer in der Welt. In 1997 nåede? ist der Höhepunkt in seinem Karriere mit ein Sieg in dem Tour de Fance. In diesem Interview auf 2005 erzählen er seine Fans, wie er Träumen von Erfolg – auch in einem Privatleben. Sein größte Gegner war der Amerikaner Lance Armstrong, das hätte der Tour de Fance siebenmal gewunden.
på forhånd tak!
Jan Ullrich er vokset op i den østtyske by Rostock. Han hørte tidligere til de bedste cykelryttere i verden. I 1997 nåede han højdepunktet i sin karriere med en sejr i Tour de France. I dette interview fra 2005 fortæller han sine fans, hvordan han drømte om succes – også i privatlivet. Hans største modstander var amerikaneren Lance Armstrong, som havde vundet Tour de France syv gange.
Jan Ullrich ist aufwachsen in dem ostdeutsch Stadt Rostock. Er gehören zu früher besten Radrennfahrer in der Welt. In 1997 nåede? ist der Höhepunkt in seinem Karriere mit ein Sieg in dem Tour de Fance. In diesem Interview auf 2005 erzählen er seine Fans, wie er Träumen von Erfolg – auch in einem Privatleben. Sein größte Gegner war der Amerikaner Lance Armstrong, das hätte der Tour de Fance siebenmal gewunden.
på forhånd tak!
Svar #1
15. februar 2008 af Mussy06 (Slettet)
Husk nu, at når der er et hjælpeudsagnsord, så skal det andet verbum bagerst i sætningen. Eks. Jan Ullrich ist ind DER ostdeutsch Stadt Rostock aufwachsen. (by er femininum)
Er hört*
Hvad styrer "mit"?[ist der Höhepunkt in seinem Karriere mit ein(em) Sieg...]
Hvordan bøjes verbet efter "er"?
In diesem Interview auf 2005 erzählen er seine Fans = erzählt er
wie er Träumen = wie er träumt
das hätte der Tour de Fance siebenmal gewunden> Det er ikke konjunktiv, så hätte skal udskiftes med hatte...
HUrtige fejl, jeg lige stødte forbi...
Er hört*
Hvad styrer "mit"?[ist der Höhepunkt in seinem Karriere mit ein(em) Sieg...]
Hvordan bøjes verbet efter "er"?
In diesem Interview auf 2005 erzählen er seine Fans = erzählt er
wie er Träumen = wie er träumt
das hätte der Tour de Fance siebenmal gewunden> Det er ikke konjunktiv, så hätte skal udskiftes med hatte...
HUrtige fejl, jeg lige stødte forbi...
Svar #2
15. februar 2008 af danielruhmann (Slettet)
Bitte schön:
Jan Ullrich ist in der ostdeutschen Stadt Rostock aufgewachsen (oder: groß geworden).
Er gehörte zu den besten früheren Radrennfahrern der Welt.
1997 erreichte er den Höhepunkt seiner Karriere mit seinem Sieg in der Tour de France.
In diesem 2005 gemachten Interview erzählt er seinen Fans, wie er von Erfolg träumte – auch in einem Privatleben.
Sein größter Gegner war der Amerikaner Lance Armstrong, der die Tour de France sieben Mal gewonnen hatte.
Jan Ullrich ist in der ostdeutschen Stadt Rostock aufgewachsen (oder: groß geworden).
Er gehörte zu den besten früheren Radrennfahrern der Welt.
1997 erreichte er den Höhepunkt seiner Karriere mit seinem Sieg in der Tour de France.
In diesem 2005 gemachten Interview erzählt er seinen Fans, wie er von Erfolg träumte – auch in einem Privatleben.
Sein größter Gegner war der Amerikaner Lance Armstrong, der die Tour de France sieben Mal gewonnen hatte.
Skriv et svar til: lille oversættelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
