Matematik
vektorer.lille opgave
18. februar 2008 af
Nørden12345 (Slettet)
hej, en der kan hjælpe mig med denne opgave.. ville være dejligt.
bestem tallene s og t således at vektor c = vektor sa + vektor tb, når
vektor a=(1,-2) vektor b=(2,4) og vektor c=(-5,-22).
På forhånd tak!
bestem tallene s og t således at vektor c = vektor sa + vektor tb, når
vektor a=(1,-2) vektor b=(2,4) og vektor c=(-5,-22).
På forhånd tak!
Skriv et svar til: vektorer.lille opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
