Matematik

cirkel ??

18. februar 2008 af kukus (Slettet)
omkredsen af en bestemt cirkel er samme tal i cm, som arealet er cm^2.

Beregn radius i denne cirkel=


Den opgave er jeg slet ikk med på?
er der hint ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2008 af mathon

{r} = 2

Brugbart svar (0)

Svar #2
18. februar 2008 af Sentinox (Slettet)


Kald omkredsen O, og arealet, A, så må det gælde, at |A| = |O|

A = Pi*r^2, O = 2*Pi*r =>

Pi*r^2 = 2*Pi*r => r = 2

//Sentinox

Skriv et svar til: cirkel ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.