Matematik
opgave.
20. februar 2008 af
bjarkeh (Slettet)
Hello! Jeg kan se, at mange allerede har oprettet indlæg omkring funktionstilvækst, men jeg har endnu én. Det er dog med en brøk, hvilket jeg overhovedet ikke forstår? En som har tid til at hjælpe, og som måske gider (som jeg så i et andet indlæg) skrive den i word, så jeg kan se hvordan jeg skal gøre?
f(x)=(2-x)/(x) og xo=3.
På forhånd mange tak!
f(x)=(2-x)/(x) og xo=3.
På forhånd mange tak!
Skriv et svar til: opgave.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
