Matematik
EN Vigtig opg, som jeg skal afl. som jeg ikke kan finde ud af
21. februar 2008 af
Olehansen12 (Slettet)
Heeej .,..:DHåber i kan hjælpe mig med den her,..-
Givet er et rektangel med længde L og H.
Hvis du lægger 8 cm til længden L og 10 cm til højden H, får du et areal der bliver 464 cm2 større end det oprindelige areal.
Hvis du derimod lægger 10 cm til længden L og 8 cm til højden H, får du et areal, der bliver 452 cm2 større end det oprindelige areal.
Du skal længden L, og højden H af det oprindelige areal.
Håber i kan hjælpe miig med opgaven.
Givet er et rektangel med længde L og H.
Hvis du lægger 8 cm til længden L og 10 cm til højden H, får du et areal der bliver 464 cm2 større end det oprindelige areal.
Hvis du derimod lægger 10 cm til længden L og 8 cm til højden H, får du et areal, der bliver 452 cm2 større end det oprindelige areal.
Du skal længden L, og højden H af det oprindelige areal.
Håber i kan hjælpe miig med opgaven.
Svar #1
21. februar 2008 af Danielras (Slettet)
(L+8) * (H+10) = L*H + 464
(L+10) * (H+8) = L*H + 452
To ligninger to ubekendte.
(L+10) * (H+8) = L*H + 452
To ligninger to ubekendte.
Skriv et svar til: EN Vigtig opg, som jeg skal afl. som jeg ikke kan finde ud af
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
