Matematik
2. gradsligning
24. februar 2008 af
Lisa02 (Slettet)
Hej, jeg har en 2.gradsligning der hedder følgende:
2x^2-5x-3=0
a=2 , b=-5 , c=-3
Dem sætter vi ind i formlen:
d=b^2-4ac
Mit spg. er så om man skal sætter b^2 til (-5^2) eller 'bare' (-5)^2 for det giver to forskellige resultater:)
d=(-5^2)-4*2*(-3)=-1
d=(-5)^2-4*2*(-3)=49
Jeg er ret sikker på, at det er den første
2x^2-5x-3=0
a=2 , b=-5 , c=-3
Dem sætter vi ind i formlen:
d=b^2-4ac
Mit spg. er så om man skal sætter b^2 til (-5^2) eller 'bare' (-5)^2 for det giver to forskellige resultater:)
d=(-5^2)-4*2*(-3)=-1
d=(-5)^2-4*2*(-3)=49
Jeg er ret sikker på, at det er den første
Svar #4
24. februar 2008 af dnadan (Slettet)
Alternativt, ta' et kig på:
http://peecee.dk/upload/view/99825
http://peecee.dk/upload/view/99825
Skriv et svar til: 2. gradsligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
