Matematik
Vektor opgave.
27. februar 2008 af
Søren Nielsen (Slettet)
Jeg har en opgave hvor jeg skal finde koordinatsættet for vektor b.
Om vektor a oplyses koordinatsættet 2 over -3.
Om vektor b oplyses at: vektor a*vektor b=4
og
vektor a over tværvektor b= -19
hvordan finder man koordinatsættet til b? :(
Om vektor a oplyses koordinatsættet 2 over -3.
Om vektor b oplyses at: vektor a*vektor b=4
og
vektor a over tværvektor b= -19
hvordan finder man koordinatsættet til b? :(
Svar #3
27. februar 2008 af Søren Nielsen (Slettet)
jeg kan ikke rigtig få det til at passe, hverken med lige store koefficenters metode eller indsættelsesmetoden... : /
Skriv et svar til: Vektor opgave.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
