Matematik

Hjælp til ligning for en linje--isoler y

27. februar 2008 af cob (Slettet)
Jeg skal bare isolere y

3x-4y-4=0
er det ikke bare:

y=(3/4)X-1

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2008 af Danielras (Slettet)

Jep

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. februar 2008 af dnadan (Slettet)

3x-4y-4=0
<=>
3x-4=4y
<=>
3/4x-1=y

så jo

Skriv et svar til: Hjælp til ligning for en linje--isoler y

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.