Matematik

Betydningen af b i en potensudvikling

29. februar 2008 af abk_buch (Slettet)
Hej..

Hvad betydning har tallet 21 i T = 21+59*e^(-1,066*t)

hvor T er temperaturen pg t er tiden

??

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. februar 2008 af Isomorphician

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=478808

Brugbart svar (0)

Svar #2
01. marts 2008 af mathon

T = 21 + 59*e^(-1,066*t) = 21 + 59/e^(1,066*t)

overvej:
grænseværdien af 59/e^(1,066*t) for t -> oo
dvs.
limes 59/e^(1,066*t) for t -> oo
og
hvad det betyder for

limes 21 + 59/e^(1,066*t) for t -> oo

Skriv et svar til: Betydningen af b i en potensudvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.