Fysik
Radioaktivitet
26. august 2004 af
Weeelo (Slettet)
210,82Pb har en halveringstid på 20 år. Aktiviteten fra 210,82Pb i en prøve re 27 Bq.
Bestem antallet af 210,82Pb-kerner i prøven.
Mit svar:
k=ln(2)/20*365*24*3600 s = 1,099*10^-9
N=A/k=27 s^-1/1,099*10^-9 = 2,46*10^10 stk.
Er det rigtigt..?
Bestem antallet af 210,82Pb-kerner i prøven.
Mit svar:
k=ln(2)/20*365*24*3600 s = 1,099*10^-9
N=A/k=27 s^-1/1,099*10^-9 = 2,46*10^10 stk.
Er det rigtigt..?
Skriv et svar til: Radioaktivitet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
