Fysik

Udregning af acceleration

22. maj kl. 21:15 af Mads135566 - Niveau: Universitet/Videregående

Er ikke med på hvad jeg skal gøre jeg er tidligere kommet frem til i en tidligere opgave at den på de 12.1 sekunder har kørt en strækning på 217.2583334 meter, og dens x0=0 og dens v0=0.

Ved ikke hvad jeg skal gøre da den er tidsafhængig


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. maj kl. 22:41 af ringstedLC

Hastighedsfunktionen af t er integralet af acc.-funktionen som er en lineær funktion af t.


Svar #2
22. maj kl. 22:45 af Mads135566

#1

Hastighedsfunktionen af t er integralet af acc.-funktionen som er en lineær funktion af t.

Så jeg skal integrere 0.623*t det bliver jo bare 0.316*t2


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. maj kl. 23:08 af ringstedLC

Man foretrækker nok at du skriver:

\begin{align*} v(t) &= \int\!0.623\,t\,\mathrm{d}t \\v(t) &= \tfrac{0.623}{2}\,t^2+v_0 &&\Rightarrow v(12.1)=... \end{align*}

Hvis nødvendigt:

\begin{align*} s(t) &= \int\!v(t)\,\mathrm{d}t \\ &=\int\!\big(\tfrac{0.623}{2}\,t^2+v_0\bigr)\,\mathrm{d}t \\ s(t) &= ... &&\Rightarrow s(12.1)=... \end{align*}


Skriv et svar til: Udregning af acceleration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.