Matematik
HASTER! MATEMATIK
03. marts 2008 af
Mars1989 (Slettet)
jeg forstår ikke, hvad jeg skal . er der ikke nogle der vil hjælpe mig! det er til imorgen!
Bestem den mindste y-værdi for andengradspolynomiet
y= x^2-20x+51 . tegn
er der ikke nogle der vil forklar mig hvad jeg skal gør.! plzz..
Bestem den mindste y-værdi for andengradspolynomiet
y= x^2-20x+51 . tegn
er der ikke nogle der vil forklar mig hvad jeg skal gør.! plzz..
Svar #1
03. marts 2008 af dnadan (Slettet)
hint: toppunktsformlen, hvor du kun beregner y-koordinaten.
Svar #2
03. marts 2008 af Danielras (Slettet)
Differentier.
Løs y'=0 og vis at det er et minimum du har fundet.
Løs y'=0 og vis at det er et minimum du har fundet.
Svar #3
03. marts 2008 af Danielras (Slettet)
#1, ja det er sgu egentlig nok nemmere. Iøvrigt kan du se direkte af ligningen at det er et minimum du finder.
Skriv et svar til: HASTER! MATEMATIK
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
