Matematik

Simpel spørgsmål ? vektor

05. marts 2008 af delidolu (Slettet)

et tal gange en vektor, altså

fx.

3*(1,3)

hvordan regner man en konstant med en vektor

3*1=3

3*3=9

Eller hvordan gør man ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2008 af dnadan (Slettet)

k* [a;b]=[k*a;k*b]
så det er korrekt, hvad du har gjort.

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. marts 2008 af -Zeta- (Slettet)


Skriv et svar til: Simpel spørgsmål ? vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.