Matematik

Hjælp, Geometri.

07. marts 2008 af Eliza** (Slettet)
Hej, har virkelig brug for hjælp til den her opgave:


Beregn siden a i trekant ABC, når b=12,c=20, vinkel A=35 grader.

Hvilken formel bruger jeg til dette stykke?

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2008 af peter lind

Udvidet pytagoras

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. marts 2008 af Mikkat (Slettet)

Også kaldet cosinusrelationerne

Svar #3
07. marts 2008 af Eliza** (Slettet)

.

Svar #4
07. marts 2008 af Eliza** (Slettet)

tak for det.

Skriv et svar til: Hjælp, Geometri.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.