Matematik

Ligning til tangenten

09. marts 2008 af dalle-rumv (Slettet)
Bestem liningen for tangenten for f(x) i punktet P, hvordan gør man det, når:

f(x) = e^x-ln(x), P(3,f(3)) ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2008 af peter lind

Hældningen for tangenten i (x, f(x)) er f'(x).


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. marts 2008 af mathon

f'(x) = e^x - 1/x

f'(3) = e^3 - 1/3 = 19,7522

Skriv et svar til: Ligning til tangenten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.