Matematik

hjælp bedes til en opgave!

09. marts 2008 af 887 (Slettet)
I rektangeæ ABCD er A=(6,-2), vektorAB=(vektor(v)), BC=vhat og CD=vhat-2*vektor(v), hvor vektor(v)=3,3

hvordan bestemmer jeg koordinaterne til B,C og D?

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2008 af peter lind

Hvad er what?
Der er ikke nok oplysninger til at kunne regne opgaven.
Du kan finde koordinaterne for B af
Vektor OB = vektor OA + vektor AB

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. marts 2008 af Isomorphician

Hvis A er en stedvektor bruger du vektor_v's koordinater til at regne det ud.
Fx vektor AB = (6, -2) + (3, 3) = (9, 1)

Brugbart svar (0)

Svar #3
09. marts 2008 af Isomorphician

#1
vhat = tværvektor_v?

Brugbart svar (0)

Svar #4
09. marts 2008 af pragtfuldt (Slettet)

Tror vist at du selv lige har givet løsningen, du skal bare lige gennemskue det du skrev :o)

A: Done

B: Koordinatsættet beregnes ved at stå i A og lægge vektor v til. Altså (6, -2) + (3, 3) = B(9, 1). VektorAB er altså den vektor der går fra punkt A til punkt B.

C: Hat vektor (tværvektor) er defineret således: (x,y) => (-y,x), for vektor v = 3,3 får du hat vektor -3,3

D: Står der virkelig "CD = vhat - 2* vektor(v)?

Brugbart svar (0)

Svar #5
09. marts 2008 af pragtfuldt (Slettet)

Vil mene at der er nok oplysninger til at finde alle koordinatsæt...

Skriv et svar til: hjælp bedes til en opgave!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.