Fysik
Hjælp til denne opgave plz
10. marts 2008 af
KME89 (Slettet)
Tilløbet i stangspring sker stort set med en fart på 10 m/s. I en simpel model er næsten al løberens kinetiske energi blevet til potentiel energi i det øjeblik, overliggeren passeres.
- Brug denne model til at vurdere, hvor højt man kan hoppe i stangspring.
- diskuter antagelserne bag modellen.
- Brug denne model til at vurdere, hvor højt man kan hoppe i stangspring.
- diskuter antagelserne bag modellen.
Svar #2
11. marts 2008 af mathon
...så svaret er - uanset HVOR MANGE TRÅDE du opretter med SAMME spørgsmål -
som oplyst
i
#3
i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=483131
...tro det, om du vil eller ej...
som oplyst
i
#3
i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=483131
...tro det, om du vil eller ej...
Svar #3
11. marts 2008 af mathon
h = 0,5*v^2/g,
som klippet i pap
giver
h = 0,5*(10 m/s)^2/(9,82 m/s^2)
h = 5,1 m
som klippet i pap
giver
h = 0,5*(10 m/s)^2/(9,82 m/s^2)
h = 5,1 m
Svar #4
11. marts 2008 af KME89 (Slettet)
Okay undskyld mathon, men jeg har bare ikke kunnet forstå denne opgave overhovedet?! Men tak for hjælpen da.
Skriv et svar til: Hjælp til denne opgave plz
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
