Fysik
Bevægelse og Kræfter
12. marts 2008 af
jacob.olsen (Slettet)
Jeg har et fysik sæt, jeg ikke rigtig kan komme igang med.
De to opgaver som det handler om, har jeg smidt op på peecee.dk
Jeg ville være glad for et par fif eller lign. hjælp :)
På forhånd tak!
http://peecee.dk/upload/view/103097
De to opgaver som det handler om, har jeg smidt op på peecee.dk
Jeg ville være glad for et par fif eller lign. hjælp :)
På forhånd tak!
http://peecee.dk/upload/view/103097
Svar #1
12. marts 2008 af QaZZaQ
b)
I det højden af punkt 1 i forhold til punkt 2 er h=2.5*sin(25) kan du beregne den mekaniske energi i punkt 1 og 2 hhv.
Forskellen må være lig med arbejdet udført af friktionen, A=F_gnid*s.
Hvor du fra a) kender F_gnid=F_norm*µ.
Isoler da µ.
I det højden af punkt 1 i forhold til punkt 2 er h=2.5*sin(25) kan du beregne den mekaniske energi i punkt 1 og 2 hhv.
Forskellen må være lig med arbejdet udført af friktionen, A=F_gnid*s.
Hvor du fra a) kender F_gnid=F_norm*µ.
Isoler da µ.
Svar #2
12. marts 2008 af QaZZaQ
2) en gentand som er nedsænket i en væske får en opdrift, som er lig med massen af den fortrængte væske.
Opdriften er 7.5kg-1kg-1.8kg=4.7kg.
Densitet= masse/volumen
Vægt på E, masse af væske+masse af bæger.
Vægt på D; Den totale masse af systemet minus massen der vejes på E. Altså 7.5+3.5-E.
Opdriften er 7.5kg-1kg-1.8kg=4.7kg.
Densitet= masse/volumen
Vægt på E, masse af væske+masse af bæger.
Vægt på D; Den totale masse af systemet minus massen der vejes på E. Altså 7.5+3.5-E.
Svar #3
12. marts 2008 af jacob.olsen (Slettet)
Kan du også hjælpe med flg.
http://peecee.dk/upload/view/103227
http://peecee.dk/upload/view/103227
Skriv et svar til: Bevægelse og Kræfter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
