Matematik
indsætte et 2-punkts graf på Excel
12. marts 2008 af
mm :) (Slettet)
Hej! :)
http://www.gratisupload.dk/show.php?fileId=9517
Jeg har fået disse data (se fil) til en matematik/fysik rapport, og jeg skal sætte dem ind i en graf..
jeg skal teste for hypoteser:
1. Den position (s) en basketbold har i frit fald, afhænger lineært af faldetiden (t)=s=a*t+s0. s0 er boldens startposition.
2. Den fart (v) en basketbold opnår i frit fald vokser linært med tiden, og stigningstallet er jordens acceleration "g): v=a*t+v0. v0 er boldens starthastighed.
hvordan sætter jeg så de data ind i en graf? jeg har glemt hvordan man sætter to punkter ind i den samme graf..
Hej! :)
http://www.gratisupload.dk/show.php?fileId=9517
Jeg har fået disse data (se fil) til en matematik/fysik rapport, og jeg skal sætte dem ind i en graf..
jeg skal teste for hypoteser:
1. Den position (s) en basketbold har i frit fald, afhænger lineært af faldetiden (t)=s=a*t+s0. s0 er boldens startposition.
2. Den fart (v) en basketbold opnår i frit fald vokser linært med tiden, og stigningstallet er jordens acceleration "g): v=a*t+v0. v0 er boldens starthastighed.
hvordan sætter jeg så de data ind i en graf? jeg har glemt hvordan man sætter to punkter ind i den samme graf..
Svar #1
12. marts 2008 af Munck (Slettet)
Du må lige forklare nærmere?
Du har to sæt observationer du vil have i samme graf? Er det forstået rigtigt?
Du har to sæt observationer du vil have i samme graf? Er det forstået rigtigt?
Svar #2
13. marts 2008 af mm :) (Slettet)
Hmm.. Jeg er ikke sikker på om de skal i den samme graf.. Jeg skal teste for de to hypoteser, og jeg skal lave et par grafer der illustrer de ligninger...
Skriv et svar til: indsætte et 2-punkts graf på Excel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
