Fysik
Keplers anden lov?
12. marts 2008 af
Hellwrath (Slettet)
Hej!
Nu skal i bare se! Jeg har sat topicet op i både Fysik og Matematik fordi det involverer begge dele.
Keplers anden lov:
vektorradius stryger lige stort areal over et givent tidspunkt
Hvis vi har en planets orbital omkring solen, vektorfunktionen r(t) været givet ved følgende componanter har jeg regnet mig frem til
vektor r=
Jeg er interesseret i at opstille en funktion for hastigheden af planeten, som funktion af tiden. Er det muligt, eller vil det blive meget kompliceret? Arealet kan findes ved at integrere produktet af y parameteret, og x parameteret's afledte, så mangler jeg bare at opstille en funktion der ud fra tid giver radianer.
håber i kan hjælpe mig. spørg endelig hvis der skal uddybes.
Nu skal i bare se! Jeg har sat topicet op i både Fysik og Matematik fordi det involverer begge dele.
Keplers anden lov:
vektorradius stryger lige stort areal over et givent tidspunkt
Hvis vi har en planets orbital omkring solen, vektorfunktionen r(t) været givet ved følgende componanter har jeg regnet mig frem til
vektor r=
Jeg er interesseret i at opstille en funktion for hastigheden af planeten, som funktion af tiden. Er det muligt, eller vil det blive meget kompliceret? Arealet kan findes ved at integrere produktet af y parameteret, og x parameteret's afledte, så mangler jeg bare at opstille en funktion der ud fra tid giver radianer.
håber i kan hjælpe mig. spørg endelig hvis der skal uddybes.
Svar #1
12. marts 2008 af Hellwrath (Slettet)
Jeg retter lige mig selv!
Hvis vi har en planets orbital omkring solen,vil vektorfunktionen r(t) være givet ved følgende componanter:
vektor r=
(sig til hvis jeg har regnet forkert)
Hvis vi har en planets orbital omkring solen,vil vektorfunktionen r(t) være givet ved følgende componanter:
vektor r=
(sig til hvis jeg har regnet forkert)
Skriv et svar til: Keplers anden lov?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
