Matematik

Hjælp søges til at løse en brøk-ligning :S

12. marts 2008 af Neeluh (Slettet)
Hej.. Nogen der kan være sød at hjælpe mig med at løse denne ligning? HADER brøk ligninger og forstår dem aldrig...

på forhånd tak..

1/16 = y^2

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2008 af Duffy

Uddrag kvadratroden på begge sider af lighedstegnet og husk er der er to løsninger.

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. marts 2008 af dnadan (Slettet)

hint: k=x^2 <=> -sqrt(k)=x v sqrt(k)=x

Svar #3
12. marts 2008 af Neeluh (Slettet)

undskyld en gang til? :S to løsninger?

Svar #4
12. marts 2008 af Neeluh (Slettet)

nåååå tror jeg forstår nu.. hehe tak :P

Skriv et svar til: Hjælp søges til at løse en brøk-ligning :S

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.