Matematik

Stamfunktion til x*kvadrat rod x

15. marts 2008 af Heramir (Slettet)
Hej Hej

Jeg mangler en stamfunktion til x*kvadratrod x...nogen der kan hjælpe??

Mvh Heramir

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2008 af dnadan (Slettet)

hint:x*sqrt(x)=x*x^(1/2)=x^1*x^(1/2)=x^(3/2)


Skriv et svar til: Stamfunktion til x*kvadrat rod x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.