Tysk
Hjælp, til rettelse af fejl i tysk kort oversættelse (adj. bøjning)
20. marts 2008 af
miss13 (Slettet)
Hej, nogle der kan hjælpe mig med at oversætte denne korte tekst? Har selv prøvet, men kan slet ik finde ud af tysk såe håber I vil/kan hjælpe..
Han er et ægte barn af af det ødelagte tyskland. I de første efterkrigsmåneder fandt hans forældre sammen, fordi de en kort tid behøvede hinanden. De blev skilt, da han var 5 år, og hele barndommen igennem var han overladt til sig selv. Han ser det som noget positivt, at han er vokset op uden strenge regler og normer.
Er ist eine echt Kinder, auf der zerstören Deuthsland. Im de erste efterkrigsmåneder seine Elteren zusammen gefinden, weil Sie einen kurz ziten einander brauchen hat. Sie werden skilt, da er war 5 Jahre alt, und hele barndommen hindurch waren er auf sich selbst angwiesen sein. Er ansehe det som noget positivt, at han er vokset op uden strenge regler og normer.
^ Jeg har prøvet, men jeg ved godt der er En masse fejl og det ikke giver nogle mening, er så dårlig til Tysk :( Så håber I kan hjælpe..
Tak :)
Han er et ægte barn af af det ødelagte tyskland. I de første efterkrigsmåneder fandt hans forældre sammen, fordi de en kort tid behøvede hinanden. De blev skilt, da han var 5 år, og hele barndommen igennem var han overladt til sig selv. Han ser det som noget positivt, at han er vokset op uden strenge regler og normer.
Er ist eine echt Kinder, auf der zerstören Deuthsland. Im de erste efterkrigsmåneder seine Elteren zusammen gefinden, weil Sie einen kurz ziten einander brauchen hat. Sie werden skilt, da er war 5 Jahre alt, und hele barndommen hindurch waren er auf sich selbst angwiesen sein. Er ansehe det som noget positivt, at han er vokset op uden strenge regler og normer.
^ Jeg har prøvet, men jeg ved godt der er En masse fejl og det ikke giver nogle mening, er så dårlig til Tysk :( Så håber I kan hjælpe..
Tak :)
Svar #2
24. marts 2008 af Lisbeth.o (Slettet)
Hej miss13
Her kommer lidt hjælp:-)
Jeg ville oversætte teksten således:
Er ist ein (intetkøn nominativ) echtes Kind (ental) des zerstörten Deutschlands (genitiv). In den (dativ flertal) ersten Nachkriegsmonaten (dativ flertal ender på n) fanden seine Eltern zusammen (finde sammen = zusammenfinden), weil sie eine kurze Zeit einander brauchten. Sie liessen sich scheiden (blive skilt = sich scheiden lassen), als (da i betydningen dengang da) er 5 Jahre alt war, und die ganze Kindheit hindurch war (3. person ental, datid) er zu sich selbst überlassen. Er sieht es als etwas positives, dass er ohne strenge Regeln und Normen aufgewachsen ist.
Her kommer lidt hjælp:-)
Jeg ville oversætte teksten således:
Er ist ein (intetkøn nominativ) echtes Kind (ental) des zerstörten Deutschlands (genitiv). In den (dativ flertal) ersten Nachkriegsmonaten (dativ flertal ender på n) fanden seine Eltern zusammen (finde sammen = zusammenfinden), weil sie eine kurze Zeit einander brauchten. Sie liessen sich scheiden (blive skilt = sich scheiden lassen), als (da i betydningen dengang da) er 5 Jahre alt war, und die ganze Kindheit hindurch war (3. person ental, datid) er zu sich selbst überlassen. Er sieht es als etwas positives, dass er ohne strenge Regeln und Normen aufgewachsen ist.
Skriv et svar til: Hjælp, til rettelse af fejl i tysk kort oversættelse (adj. bøjning)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
