Tysk
Hvordan siger man...
21. marts 2008 af
Camilla gris (Slettet)
Hallo !
Hvordan siger man " sådan noget som" ? Hvis nogen kan svare på det uden sammenhæng.
"Det er lidt som om at det er blevet til en vane, som er svær at brøde", hvordan siges det =) ?
- Camilla.
Hvordan siger man " sådan noget som" ? Hvis nogen kan svare på det uden sammenhæng.
"Det er lidt som om at det er blevet til en vane, som er svær at brøde", hvordan siges det =) ?
- Camilla.
Svar #2
21. marts 2008 af 887 (Slettet)
for det meste=meistens
sådan noget som = So etwas wie...
Det er lidt som om at det er blevet til en vane, som er svær at brøde", hvordan siges det:
Es ist irgendwie so als es zu einer Gewohnheit geworden ist, die schwer zu brechen ist.
sådan noget som = So etwas wie...
Det er lidt som om at det er blevet til en vane, som er svær at brøde", hvordan siges det:
Es ist irgendwie so als es zu einer Gewohnheit geworden ist, die schwer zu brechen ist.
Svar #3
22. marts 2008 af danielruhmann (Slettet)
Det er lidt som om at det er blevet til en vane, som er svær at brøde.
husk konjunktiv...
husk konjunktiv...
Svar #4
22. marts 2008 af Camilla gris (Slettet)
#2 Ok, mange tak.. Havde jeg ikke lige gættet på at det hed :) Danke schön!
Skriv et svar til: Hvordan siger man...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
