Matematik
blandede opgaver
23. marts 2008 af
guccipigen (Slettet)
1. når man ganger 2 minus tal bliver det så plus har skrevet det et sted men kommet til at smide det væk
----------------------------------------------------
2. så er der reducering: 3 gange ( 2a - 2) - 7 har fået det til 6a - 6 + 7 men er ikke sikker
-----------------------------------------------------
3. hvordan kan jeg finde ud af hvor jeg skal tegne horisontlinjen det er noget jeg altid gør forkert
------------------------------------------------------
4. angiv længden af et hop der giver 90 point for hoppets længde? ligningen hedder: p= (h-k)gange M + 60
p er point for hoppets længde
H= hoplængden målt vandret fra start til landingspunkt
k skal være 120 i ligningen og m 1, 8 så ligningen hedder
P= (h- 120) gange 1,8 + 60 men hvordan kan jeg finde ud af hvad h skal være hvis den skal give 90 point.
-------------------------------------------------------
5. mit sidste spørgsmål er: vis den procentvise fordeling i af medaljer i et cirkeldiagram de får 11 guld, 8 sølv og 4 bronze
men hvordan får jeg dem omregnet til procen`t?
håber der er nogle der kan hjælpe bare med nogle af dem
----------------------------------------------------
2. så er der reducering: 3 gange ( 2a - 2) - 7 har fået det til 6a - 6 + 7 men er ikke sikker
-----------------------------------------------------
3. hvordan kan jeg finde ud af hvor jeg skal tegne horisontlinjen det er noget jeg altid gør forkert
------------------------------------------------------
4. angiv længden af et hop der giver 90 point for hoppets længde? ligningen hedder: p= (h-k)gange M + 60
p er point for hoppets længde
H= hoplængden målt vandret fra start til landingspunkt
k skal være 120 i ligningen og m 1, 8 så ligningen hedder
P= (h- 120) gange 1,8 + 60 men hvordan kan jeg finde ud af hvad h skal være hvis den skal give 90 point.
-------------------------------------------------------
5. mit sidste spørgsmål er: vis den procentvise fordeling i af medaljer i et cirkeldiagram de får 11 guld, 8 sølv og 4 bronze
men hvordan får jeg dem omregnet til procen`t?
håber der er nogle der kan hjælpe bare med nogle af dem
Svar #1
23. marts 2008 af dnadan (Slettet)
1) Minus gange minus = plus
2) Kan reduceres videre(og gange = *)
3)Kontekst?
4) Under antagelse af, at det øvrige er korrekt:
P= (h- 120)*1,8 + 60, hvor P=90, dvs:
90= (h- 120)*1,8 + 60, løs denne ligning med hensyn til h.
5) Samlet medaljer = 11+8+4=...
Omregn herefter hver enkelt metalsort til procent, hvorefter dette omregnes til grader ved: %*3,6=grader i cirkeldiagrammet
2) Kan reduceres videre(og gange = *)
3)Kontekst?
4) Under antagelse af, at det øvrige er korrekt:
P= (h- 120)*1,8 + 60, hvor P=90, dvs:
90= (h- 120)*1,8 + 60, løs denne ligning med hensyn til h.
5) Samlet medaljer = 11+8+4=...
Omregn herefter hver enkelt metalsort til procent, hvorefter dette omregnes til grader ved: %*3,6=grader i cirkeldiagrammet
Skriv et svar til: blandede opgaver
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
