Matematik
I tvivl . s:
25. marts 2008 af
Skumfidusen1 (Slettet)
Bestem c så ligningen
x^2 + 4x + c = 0
har netop én løsning ..
- Ved godt , det sikkert er en temmelig nem opgave .. Men er blevet helt i tvivl ..
Skal jeg bare isolere c ? Eller ? s:
x^2 + 4x + c = 0
har netop én løsning ..
- Ved godt , det sikkert er en temmelig nem opgave .. Men er blevet helt i tvivl ..
Skal jeg bare isolere c ? Eller ? s:
Svar #1
25. marts 2008 af Isomorphician
hint:
hvad skal diskrimanten være for at en andengradsligning har netop én løsning?
hvad skal diskrimanten være for at en andengradsligning har netop én løsning?
Svar #2
25. marts 2008 af o1-studie (Slettet)
Den har kun én løsning, hvis d=0
d=b^2-4ac
0=4^2-4*1*c
Så skal du vel bare finde ud af, hvad c er.
d=b^2-4ac
0=4^2-4*1*c
Så skal du vel bare finde ud af, hvad c er.
Skriv et svar til: I tvivl . s:
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
