Matematik
Kan ikke komme VIDERE !
26. marts 2008 af
Nisa1 (Slettet)
Den årlige omsætning på spil i DK kan for perioden 2000-2004 med tilnærmelse beskrives ved modellen
y = 2,5x + 10,5
Hvor y er omsætningen, målt i mia. kr., og x er antal år efter 2000.
a) Hvad fortæller tallene 2,5 og 10,5 om omsætningen på spil ?
Håber nogen kan hjælpe
y = 2,5x + 10,5
Hvor y er omsætningen, målt i mia. kr., og x er antal år efter 2000.
a) Hvad fortæller tallene 2,5 og 10,5 om omsætningen på spil ?
Håber nogen kan hjælpe
Svar #1
26. marts 2008 af ibibib (Slettet)
a=2,5 fortæller at den årlige omsætning på spil i DK vokser med 2,5 mia.
b=10,5 er den årlige omsætning på spil i DK i år 2000 (startåret)
b=10,5 er den årlige omsætning på spil i DK i år 2000 (startåret)
Svar #3
26. marts 2008 af ibibib (Slettet)
Du skal først afgøre om du har fået oplyst x eller y i opgaven.
Skriv et svar til: Kan ikke komme VIDERE !
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
