Matematik
Er gået i STÅ!
27. marts 2008 af
Izzle (Slettet)
I et firma var omsætningen i 2000 på 5.280.000 kr. Omsætningen stiger med henholdsvis 5,3 %, 3,9 % og
2,8 % i de følgende tre år.
Hvor stor var
Omsætningen
I 2003?
5.280.000 · 1,053 · 1,039 ·1,028 = 5.934.420,63 kr
Er det rigtigt?
Hvad er den samlede
stigning i procent i
perioden fra 2000
til 2003?
5,3% + 3,9% + 2,8 % = 12 %
2,8 % i de følgende tre år.
Hvor stor var
Omsætningen
I 2003?
5.280.000 · 1,053 · 1,039 ·1,028 = 5.934.420,63 kr
Er det rigtigt?
Hvad er den samlede
stigning i procent i
perioden fra 2000
til 2003?
5,3% + 3,9% + 2,8 % = 12 %
Svar #2
27. marts 2008 af mathon
(1+p/100) = 1,053 · 1,039 ·1,028 = 1,124700876
dvs.
p/100 = 1,124700876-1 = 0,124700876 = 12,4700876%
dvs.
p/100 = 1,124700876-1 = 0,124700876 = 12,4700876%
Svar #3
27. marts 2008 af Izzle (Slettet)
er overhovedet ikke med :S
Hvad mener du med (1+p/100) og p/100 ?+
Hvad mener du med (1+p/100) og p/100 ?+
Skriv et svar til: Er gået i STÅ!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
