Matematik
Tangenten til grafen g.
27. marts 2008 af
kaldmiglukas (Slettet)
g(x)=1,5x^2+2,5x-1.
a) (0,g(0))
Jeg har problemer med at finde g(x0) igen:
g(x0)=g(0)=1,5*0^2+2,5*0-1 = -1?!
.. Hvad gør jeg nu forkert i det stykke?
a) (0,g(0))
Jeg har problemer med at finde g(x0) igen:
g(x0)=g(0)=1,5*0^2+2,5*0-1 = -1?!
.. Hvad gør jeg nu forkert i det stykke?
Svar #1
27. marts 2008 af Isomorphician
Ikke noget.
Nu har du så punktet hvor tangenten går igennem.
Find nu forskriften for linjen med den rette hældningskoefficient gennem dette punkt.
Nu har du så punktet hvor tangenten går igennem.
Find nu forskriften for linjen med den rette hældningskoefficient gennem dette punkt.
Skriv et svar til: Tangenten til grafen g.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
