Matematik
Haster MATEMATIK help
27. marts 2008 af
Nisa1 (Slettet)
Den årlige omsætning på spil i Danmark kan for perioden 2000-2004 med tilnærmelse beskrives ved
Modellen
y = 2,5x + 10,5
Hvor y er omsætningen, målt i mia. kr., og x er antal år efter 2000.
a) Hvad fortæller
tallene 2,5 og 10,5
om omsætningen
På spil?
a = 2,5 fortæller at den årlige omsætning på spil i DK vokser med 2,5 mia.
b = 10,5 er den årlige omsætning på spil i DK i år 2000 (startåret).
b) Bestem omsætningen
i 2005 ifølge modellen.
ud fra modellen beskriver den omsætningen 23
Kan b passer ? Håber nogen vil svare
Modellen
y = 2,5x + 10,5
Hvor y er omsætningen, målt i mia. kr., og x er antal år efter 2000.
a) Hvad fortæller
tallene 2,5 og 10,5
om omsætningen
På spil?
a = 2,5 fortæller at den årlige omsætning på spil i DK vokser med 2,5 mia.
b = 10,5 er den årlige omsætning på spil i DK i år 2000 (startåret).
b) Bestem omsætningen
i 2005 ifølge modellen.
ud fra modellen beskriver den omsætningen 23
Kan b passer ? Håber nogen vil svare
Svar #2
27. marts 2008 af badooo (Slettet)
Måske skulle svaret på opgave b indeholde en beregning? :)
y = 2,5*5 + 10,5 = 23, og du kan så konkludere et eller andet :)
y = 2,5*5 + 10,5 = 23, og du kan så konkludere et eller andet :)
Svar #3
27. marts 2008 af Nisa1 (Slettet)
Tak for hjælpen allesammen, men hvad ville i skrive til "Kommenter modellen, når det oplyses, at omsætningen i 2005 var 26,8 mia. kr.?"
Skriv et svar til: Haster MATEMATIK help
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
