Matematik
Ophævning af 2 sinuskurver.
28. marts 2008 af
An-ders (Slettet)
Hej.
Jeg har fået spørgsmålet:
"Kan man få to sinuskurver til at netop ophæve hinanden?".. Nogle der kan give lidt vink hertil?
Jeg har fået spørgsmålet:
"Kan man få to sinuskurver til at netop ophæve hinanden?".. Nogle der kan give lidt vink hertil?
Svar #1
28. marts 2008 af Mandelbrot (Slettet)
HVis du med "ophæve hinanden" mener f(x)+h(x)=0, så skulle jeg mene, at f(x)=sin(x) og h(x)=sin(x+pi) opfylder dette.
Svar #3
28. marts 2008 af An-ders (Slettet)
hmm, ja, det giver nul.. så ja, det må jo være rigtigt..
Skriv et svar til: Ophævning af 2 sinuskurver.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
