Matematik
ligning
30. marts 2008 af
9200 (Slettet)
Jeg fik hjælp til noget matematik, hvorved man kom frem til at skulle løse denne ligning:
30=1/2*12*c*sin(39)
Spørgsmålet er om jeg skal løse den sådan her:
c=1/2*12*30/sin(39)
hvor jeg regner 30/sin(39) ud og ganger med resten?
30=1/2*12*c*sin(39)
Spørgsmålet er om jeg skal løse den sådan her:
c=1/2*12*30/sin(39)
hvor jeg regner 30/sin(39) ud og ganger med resten?
Svar #2
30. marts 2008 af 9200 (Slettet)
århh tusind skal du have.
Det her er ikke ment som fedtning, men det er utrolig sødt af dig. Tak
Det her er ikke ment som fedtning, men det er utrolig sødt af dig. Tak
Skriv et svar til: ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
