Matematik
fundne x værdier?
30. marts 2008 af
samiraabdul (Slettet)
f(x)=x^3-11x^2+38x-40.
har fundet mine x´er til at være x= 2,78 og x=4,54
spørgmålet går nu ud på forklar, hvad de fudne x-værdier fortæller om grafen for f.
hmm jeg kan se på grafen hvordan den ser ud, men ved slet ikk hvad de 2 x´er skal kunne forklarer?
har fundet mine x´er til at være x= 2,78 og x=4,54
spørgmålet går nu ud på forklar, hvad de fudne x-værdier fortæller om grafen for f.
hmm jeg kan se på grafen hvordan den ser ud, men ved slet ikk hvad de 2 x´er skal kunne forklarer?
Svar #3
30. marts 2008 af Vinæs (Slettet)
Du kan se hvor at grafen skær med x-aksen. Altså hvornår funktionsværdien er lig nul.
Herudfra kan du se hvor længe din funktion bevæger sig under nul.
Herudfra kan du se hvor længe din funktion bevæger sig under nul.
Svar #4
30. marts 2008 af samiraabdul (Slettet)
jo man altså har tastet den inde og der komr en graf fem hvor den skør 3 steder på x-aksen og ved j ikk rigtig hvad j overhovdt kan si ?
Skriv et svar til: fundne x værdier?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
