Matematik

hvor høj er...

31. marts 2008 af samiraabdul (Slettet)
I en model for en bestemt gletcher regner man med, at isens fart er givet ved

v=100-0,00046*h^4,
hvor v er farten, målt i cm/år, og h er dybden, målt i meter.

langs gletscherens bund er isens fart 10. ´'
b) hvor høj er gletscheren?

Hmm nogen der kan hjælpe, ville være rigtig sødt.

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. marts 2008 af Isomorphician

10 = 100-0,00046*h^4
isoler h

Brugbart svar (0)

Svar #2
31. marts 2008 af Xyxoz (Slettet)

Hold nu op med at spørge om den samme opgave hele tiden. Man kan ikke udregne h ud fra de givne oplysninger.

Brugbart svar (0)

Svar #3
31. marts 2008 af Danielras (Slettet)

Indsæt v=10 og isoler h.

Brugbart svar (0)

Svar #4
31. marts 2008 af Sherwood (Slettet)

#2 ?

Brugbart svar (0)

Svar #5
31. marts 2008 af Xyxoz (Slettet)

Duh, selvfølgelig, overså at du havde opgivet v. Du har dog alligevel oprettet 3-4 tråde om den her opgave.

Svar #6
31. marts 2008 af samiraabdul (Slettet)

jamen det var opgave a som jeg har fået lavt nu dette er opgavce B, som jeg ikk forstår så nej har ikk oprettte flere tråde om dennne opgave

Svar #7
31. marts 2008 af samiraabdul (Slettet)

Jeg har fået det til 21,03 kan det passe`?

Brugbart svar (0)

Svar #8
31. marts 2008 af Danielras (Slettet)

Ja

Skriv et svar til: hvor høj er...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.