Matematik
diverse opgave 1.g
01. april 2008 af
Nooni (Slettet)
1.003 omskriv 4x2-12x+9 til formen (ax+b)^2
1.006 løs ligningen (x-1)(x2-4) = 0
1.008 bestem rødderne for andengradspolynomiet f(x) = x^2-x-2 og faktorisér polynomiet
de 3 første er uden hjælpe midler, så mellemregninger ville være dejligt :D
2.004 B beregn afstanden |DC| fra jorden til skyerne, når der ligger følgende målinger
beregn afstanden fra DC når der foreligger følgende mål alfa = 27,2 grader , beta = 37,6 grader og AB = 50 km
punktet c føre så streger ned til b og a så man kan forestille sig 2 trekanter
C
|
|
a/alfa__B/beta__________D|
2.005 B bestem længden af linjestykket AB samt længden af cirkelbuen AB
et fly befinder sig i højden 9 km. i figuren befinder flyet sig i punktet F. A og B angiver yderpunkter i det område, som flyets radar kan dække. jordens radius r er sat til 6371 km.
F
/| / | / 9 km A_______B
man skal forestille sig en bue fra A til B som rammer punktet som ligger 9 km fra flyet. samtidig rammer 2 linjer som A og B kaster et punkt som ligger r væk fra dem.
HJÆLP ! tak :)
1.006 løs ligningen (x-1)(x2-4) = 0
1.008 bestem rødderne for andengradspolynomiet f(x) = x^2-x-2 og faktorisér polynomiet
de 3 første er uden hjælpe midler, så mellemregninger ville være dejligt :D
2.004 B beregn afstanden |DC| fra jorden til skyerne, når der ligger følgende målinger
beregn afstanden fra DC når der foreligger følgende mål alfa = 27,2 grader , beta = 37,6 grader og AB = 50 km
punktet c føre så streger ned til b og a så man kan forestille sig 2 trekanter
C
|
|
a/alfa__B/beta__________D|
2.005 B bestem længden af linjestykket AB samt længden af cirkelbuen AB
et fly befinder sig i højden 9 km. i figuren befinder flyet sig i punktet F. A og B angiver yderpunkter i det område, som flyets radar kan dække. jordens radius r er sat til 6371 km.
F
/| / | / 9 km A_______B
man skal forestille sig en bue fra A til B som rammer punktet som ligger 9 km fra flyet. samtidig rammer 2 linjer som A og B kaster et punkt som ligger r væk fra dem.
HJÆLP ! tak :)
Svar #1
01. april 2008 af Nooni (Slettet)
C skal ligge over D
F skulle ligge i midten fra A til B med en afstand på 9 km
F skulle ligge i midten fra A til B med en afstand på 9 km
Skriv et svar til: diverse opgave 1.g
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
