Matematik

matematik

01. april 2008 af fari (Slettet)
Er der nogen der kan forklar mig hvordan man bestemmer f' for den funktion f(x)=5e^x+x^4

tak på forhånd

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. april 2008 af Sherwood (Slettet)

Definitioner:

(e^x)'=e^x

(x^n)'=nx^(n-1)

Brugbart svar (0)

Svar #2
01. april 2008 af y06svale (Slettet)

det kommer også an på hvor langt i er i forløbet... bruger i stadig det der differentialkvotient?

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. april 2008 af Kaptajn-yang (Slettet)

too easy man bevar f*(x)=5e^x+4x^3

Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.