Matematik
matematik
01. april 2008 af
fari (Slettet)
er der nogen der gider og skriver formlen til dette opgave?
en byggegrund har en form som en firkant ABCD. tre af siderne har følgende længder AB=25,7m BC=25,1 og CD=23,8m. længden af diagonalen AC er målt til 38,2 m. endelige er vinkel D målt til 94 grade.
1)bestem vinkel B
en byggegrund har en form som en firkant ABCD. tre af siderne har følgende længder AB=25,7m BC=25,1 og CD=23,8m. længden af diagonalen AC er målt til 38,2 m. endelige er vinkel D målt til 94 grade.
1)bestem vinkel B
Skriv et svar til: matematik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
