Matematik
Hjælp Matematik!!!
02. april 2008 af
halden (Slettet)
Hej er der nogle der kan hjælpe mig med nogle opgaver?
1)
Bestem rødderne i andengradspolynomiet F(x) = x^2-x-2 og faktoriser polynomiet.
2)
En funktion f er bestemt ved f(x)= 7lnx-2x^3, bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet P(1, f(1)).
3)
En funktion f er bestemt ved f(X) = 1/3^3 - 2x^2 - 5x, bestem monotoniforholdenede for funktionen f.
Er virkelig lost, det er uden hjælpemidler, og ved ikke hvad jeg skal gøre kan nogle hjælpe.. ;)
1)
Bestem rødderne i andengradspolynomiet F(x) = x^2-x-2 og faktoriser polynomiet.
2)
En funktion f er bestemt ved f(x)= 7lnx-2x^3, bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet P(1, f(1)).
3)
En funktion f er bestemt ved f(X) = 1/3^3 - 2x^2 - 5x, bestem monotoniforholdenede for funktionen f.
Er virkelig lost, det er uden hjælpemidler, og ved ikke hvad jeg skal gøre kan nogle hjælpe.. ;)
Svar #1
02. april 2008 af Sherwood (Slettet)
Du må da have en idé.
Hint til første opgave: diskriminant formel
Hint til første opgave: diskriminant formel
Skriv et svar til: Hjælp Matematik!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
