Matematik
Partiel integration.
02. april 2008 af
charlotte_me (Slettet)
Nogen der kan hjælper mig med følgende opgaver. Jeg skal finde resultatet vha partiel integration. Men det giver ingen mening for mig.
?3x*sinx dx
? er i stedet for integraltegnet.
Grænserne i opgaven er:
a = 0
b = (pi/2)
Håber det giver mening. Kunne ikke skrive det lettere. hehe
?3x*sinx dx
? er i stedet for integraltegnet.
Grænserne i opgaven er:
a = 0
b = (pi/2)
Håber det giver mening. Kunne ikke skrive det lettere. hehe
Svar #1
02. april 2008 af dnadan (Slettet)
0
S 3x*sin(x) dx
pi/2
Ta' et kig på formlen, og prøv med at 3x er den funktion, som du differentierer.
S 3x*sin(x) dx
pi/2
Ta' et kig på formlen, og prøv med at 3x er den funktion, som du differentierer.
Skriv et svar til: Partiel integration.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
