Matematik
Hjælp søges til en lille opg.
02. april 2008 af
Muminah (Slettet)
Nogle der kan hjælpe mig med denne opgave??
Opgaven:
En funktion f har regneforskriften f(x)= b * x^a , x>0
Der oplyses at f(5)=12,5, og at f(x) vokser med 10%, når x vokser med 20%.
Beregn talene a og b
Beregn f(20)
Opgaven:
En funktion f har regneforskriften f(x)= b * x^a , x>0
Der oplyses at f(5)=12,5, og at f(x) vokser med 10%, når x vokser med 20%.
Beregn talene a og b
Beregn f(20)
Svar #1
02. april 2008 af dnadan (Slettet)
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=489173
b beregnes ud fra indsættelse af dit punkt og den fudne værdi af a.
b beregnes ud fra indsættelse af dit punkt og den fudne værdi af a.
Skriv et svar til: Hjælp søges til en lille opg.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
